Om os

Velkommen til vores kurser. Vi glæder os til at uddanne dig.


Som førstehjælpsinstruktør skal man have en faglig og pædagogisk uddannelse.

Uddannet førstehjælpsinstruktør i 2006.
(Uddannelsen er godkendt af Dansk Førstehjælpsråd).

Godkendt førstehjælpsinstruktør ved Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører (FSFI).

Tilknyttet førstehjælpsinstruktør ved Dansk Førstehjælpsråd (DFR).

Som instruktør har jeg stor erfaring med at undervise. Jeg har gennemgået en specialuddannelse og bliver løbende opdateret med den nyeste viden inden for førstehjælp.

Undervisningen er en blanding af teori, praktiske og sjove øvelser. Jeg ligger stor vægt på at være en god formidler.

Jeg anvender moderne undervisnings materialer og metoder der er tilpasset kursistens forudsætninger.


Vores historie

Vores historie er præget af en imponerende og mangfoldig baggrund inden for sundhed, uddannelse og trivsel.

Som førstehjælpsinstruktør har vi tilegnet os afgørende færdigheder og viden inden for livreddende teknikker og hurtig respons i nødsituationer. Vores ekspertise har sandsynligvis reddet mange liv og hjulpet mennesker i kritiske øjeblikke.

Ud over vores førstehjælpskompetencer har vi også opnået en diplomuddannelse inden for erhvervspædagogik. Dette vidner om vores engagement i undervisning og evnen til at formidle komplekst stof på en tilgængelig og effektiv måde.

Vores uddannelse har formentlig givet mange indsigt i at tilpasse undervisningsmetoder til forskellige målgrupper og skabe et positivt læringsmiljø.

Som certificeret psykoterapeut har vi en dyb forståelse for menneskets psykologi og en bred vifte af terapeutiske teknikker til at hjælpe klienter med at tackle og overvinde deres udfordringer.

Vores evne til at lytte empatisk og skabe en tryg atmosfære er afgørende for at støtte andre mennesker i deres helingsproces og personlige udvikling.

Derudover har vi også specialiseret os som certificerede stresscoaches. Dette betyder, at vi er ekspert i at identificere, håndtere og forebygge stressrelaterede problemer hos individer og organisationer.

Vores viden om stresshåndteringsteknikker og strategier har sandsynligvis hjulpet mange mennesker med at genoprette balancen i deres liv og trives både personligt og professionelt.

Samlet set har vores historie som førstehjælpsinstruktør, diplom i erhvervspædagogik, certificeret psykoterapeut og certificeret stresscoach været præget af en vedvarende forpligtelse til at hjælpe andre og forbedre deres livskvalitet.

Vores alsidige færdigheder og ekspertise har gjort os til uvurderlige ressourcer i vores felt og sikret, at vi har haft en positiv indvirkning på mange menneskers liv.

2006

2013

2020

2021

Førstehjælpsinstruktør

Diplom i Erhvervspædagogisk

Certificeret psykoterapeut

Certificeret Stress Coach

Tilfredsehedsstatistik kursister

1233

Glade kursister

331

Kurser afholdt

15

Års erfaring